Trubaci Kucevo i okolina

za sve nislije a i sire

Trubaci Kucevo za sve vrste dogadjaja i proslava.

Obezbedite najbolje trubace i muziku za vase slavlje!!!

O trubacima Kucevo

trubaci Kucevo

Trubaci za svadbe

Trubaci deo vaseg veselja.

trubaci Kucevo

Trubaci za veridbe

Upotpunite svoje venčanje dobrim vibracijama.

trubaci Kucevo

Trubaci za veselja

Trubaci za svaki budzet.

trubaci Kucevo

Trubaci za mature

Trubaci sa raznovrsnim repertoarom.

trubaci Kucevo

Trubaci za krsetenja

Trubaci koji donose drugacije iskustvo.

trubaci Kucevo

Trubaci za rodjendane

Trubaci u vasem komsiluku.

"Kad na Balkanu zasvira truba zna se da pocinje veselje, rodjenje, krstenje, rodjendan, prosevine, udaje i zenidbe. Kazu da leci dusu, uveseli i najtuznijeg, uvelica svaku priliku i daje poseban smisao svemu sto se slavi i proslavlja."

Trubaci Kucevo

Majstori svog zanata vestinu sviranja trube ucili su i naucili od malih nogu uz svoje oceve i dede. '' Vec sa rodjenjem smo dobili trubu kao poklon od svojih naj blizih i nikada je nismo ispustili iz ruku. Vise od 10 godina radimo to sto najbolje umemo, da sviramo, uveseljavamo i ispunjavamo muzicke zelje svojih slusalaca. Bilo da sviramo na svadbi, veridbi, prosidbi, krstenju, maturi, rodjendanu bilo kom slavlju i veselju, slusaoce uvek iznova iznenadimo necim poznatim ili nepoznatim.''

Trubaci Kucevo - orkestar Denisa Randjelovica pravi izbor za sva veselja, za sve u Kucevu i okolinu, orkestar koji ce razgaliti vasu dusu, trubaci koji ce probuditi vasa osecanja, muzika kojoj necete moci da odolite, koja vas prosto pokrece i tera na veselje. Stojimo vam na raspolaganju, za sva dodatna pitanja nas kontaktirajte na koja cemo vam dati odgovor. Trubaci deo vaseg veselja. Trubaci Kucevo za sva slavlja u Kucevu a i ostalim gradovima. Uzmite mladu, iznenadite mladence, razveselite goste sta god da slavite. Ne prepustajte slucaju svoje slavlje vec nama - Trubaci Kucevo! Zgrejacemo atmosferu u svakom trenutku, pri kupovinu mlade ili secenje svadbene torte. Nas orkestar broji 10 clanova: prva truba, druga truba, treca truba, tenor, bass truba i goc. Kvalitetna muzika, kvalitetan provod za sve one koji nas pozovu. Najveci grad na jugu Srbije kao i ceo jug Srbije poznat je po veselju i meraku kao i trubacima ili duvackim orkestrima medju kojima smo i mi. Znamo da se veselimo ali ono sto mi radimo je da razveselimo druge. Dajemo vam garanciju da necete pogresiti ukoliko se odlucite za nas duvacki orkestar Denisa Randjelovica.

Trubaci Srbija

Orkestar Denisa Randjelovica - Trubaci za celu Srbiju, za svaki grad, za svaki budzet uz veliki izbor pesama. Posedujemo impozantan asortiman muzike svih zanrova, iz svih perioda i krajeva. Organizujte vencanje uz trubace koji znaju kako da naprave fenomenalnu armosferu. Dolazimo u svakom gradu Srbije a i van. Trubaci Leskovac, Trubaci Predejane, Trubaci Vlasotince, Trubaci Vranje, Trubaci Pirot, Trubaci Paracin, Trubaci Blace, Trubaci Kragujevac, Trubaci Valjevo, Trubaci Krusevac, Trubaci Novi sad, Trubaci Beograd...Srbija zemlja trubaca!

Trubaci za svadbe, slavlja i veselja

Potrebni su vam trubaci za slavlje i veselje? Tu je orkestar Denisa Randjelovica. Upotpunite svoje vencanje, svadbu, veselje, slavlje, dobrim vibracijama. Trubaci za sve vrste slavlja. Sviramo sve vrste muzike domacu i stranu narodnu i zabavnu. Vec godinama sviramo trubu i pravimo atmosferu kako na tradicionalnim manifestacujama sirom Srbije Gucu, Vlasinsko leto tako i na privatnim veseljima, slavljima, svadbama, veridbama, rodjendanima, maturama, krstenjima. Mi donosimo radost na vasem slavlju.

Gotovo je nezamislivo da veselje u Srbiji protekne bez trube i trubaca zato smo tu mi - orkestar Denisa Randjelovica- trubaci Kucevo. Veselje pocinje i zavrsava se zvukom trube. Ne zelite svadbu ili bilo koje drugo veselje na koje ce gosti sedeti, zar ne, mi to necemo dozvoliti jer zvuk koji dopire iz nasih instrumenata ne ostavlja nikog ravnodusnim i dize sve na noge. Nek vase veselje bude dogadjaj koji ce se dugo dugo prepricavati. Sviramo sve vrste muzike, nema pesme koju ne znamo zasvirati. Jer to je ono sto najbolje radimo - orkestar Denisa Randjelovica - trubaci Kucevo - trubaci Srbija - trubaci svadbe - trubaci veselja.

"Nedelja, za porodicu vazan datum ili radni dan 'praznik' cuo bi se zvuk trube da taj dan obelezi. Mnogi koji su je culi, a nema onih koji Kucevu, nestrpljivi su da se ponovo susretnu s njim. Bio je to trubacki orkestar Denisa Randjelovica koji je uvelicavao slavlje. To su trubaci za duge i spore veceri, za sva veselja, da se zalije pesmom vasom. "

Trubaci po meri svakog veselja

#

Pozovite trubace Kucevo

0638982650 0606399997
#

Pisite trubacima Kucevo

orktrubaci.nis@gmail.com

Za sva dodatna pitanja nas kontaktirajte

#

Pronadjite trubace Kucevo

Kucevo, Srbija

Stojimo vam na raspolaganju.

Video

Poslusajte kako zvucimo

Orkestar idealan sa svadbe, rodjendane, vencanja, krstenja, proslave, svecanisti zabave i sve vrste veselja. Profesionalni i iskusni muzicari 'trubaci' ce vam ulepsati posebne trenutke i stvoriti nezaboravne uspomene sarenolikim repertoarom od izvornih i narodnih preko zabavnih i novokomponovanih hitova, rock&roll i evergreen melodija, kako domacih tako i stranih. Orkestar ce se potruditi da ispuni svaku vasu muzicku zelju.